Майже половина України не готова до другого етапу зняття карантину, - МОЗ

Источник: perec.info
Минздрав Covid-2019
Майже половина України не готова до другого етапу зняття карантину, - МОЗ

Станом на 22 травня 11 областей України не готові перейти до 2 етапу зняття карантинних обмежень, введених у зв’язку з коронавірусом. 

Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров’я.

Не готові надалі знімати обмеження Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Луганська, Миколаївська, Полтавська, Рівненська, Хмельницька, Чернівецька та Закарпатська області.

А також Київ та Київська область. 

Нагадаємо, 20 травня Кабінет міністрів ухвалив рішення про запровадження в Україні адаптивного карантину з 22 травня по 22 червня з огляду на епідситуацію у регіонах.

Зокрема уряд ввів певні ознаки епідемічної ситуації в регіонах. А саме: інцидентність - це середня кількість випадків COVID-19 за останні 7 днів на 100 тис. населення, яка повинна складати менше 12 осіб на 100 тис. населення; завантаженість ліжок у закладах охорони здоров'я, визначених для госпіталізації пацієнтів з підтвердженим випадком COVID-19, повинна становити менше 50%; кількість тестувань методом ПЛР та імуноферментого аналізу повинна складати більше, ніж 12 на 100 тис. населення протягом останніх семи днів.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть