Ocean Plaza визнали кращим великим ТРЦ України

Источник: perec.info
Ocean Plaza визнали кращим великим ТРЦ України

У столиці відбулася урочиста церемонія нагородження переможців Національної Премії України Retail&Development Business Awards. У номінації «Кращий великий торговий центр» в черговий раз переміг ТРЦ Ocean Plaza. Всього у цій номінації експерти оцінювали більше ніж 10 торгових центрів, які працюють в Києві, Одесі, Харкові, Дніпрі та Львові.

«Ця нагорода є визнанням досягнень ТРЦ і свідоцтвом того, що Ocean Plaza відповідає високим стандартам якості торгово-розважальних центрів в Україні. Особливо приємно, що нагорода дістається нам вже втретє, а це значить, що не зважаючи на стрімкий розвиток ринку, нам вдається зберігати довіру орендарів та лояльність відвідувачів», – прокоментувала Дар'я Завадська, комерційний директор ТРЦ.

Нагадаємо, що престижна премія Retail&Development Business Awards 2018, організатором якої є Ukrainian Retail Association, зібрала перших осіб, ключових гравців сфер роздрібної торгівлі та комерційної нерухомості, представників інвесторів й фінансових організацій, консультантів й виробників, гостей з ближнього й далекого зарубіжжя. У 2018 році рейтинг RDBAwards передбачав 26 номінацій, серед яких 15 номінацій в рітейлі, 6 – в e-commerce та 5 – у девелопмент.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть