Побачити світ раніше: стартує благодійна кампанія допомоги маленьким мешканцям Кам’янця-Подільського

Источник: perec.info
Побачити світ раніше: стартує благодійна кампанія допомоги маленьким мешканцям Кам’янця-Подільського

Дев’ятсот п’ятдесят шість немовлят у 2018 році побачили світ у перинатальному центрі м. Кам’янець-Подільский. Але статистика свідчить про те, що кожна десята дитина народжується передчасно.

Зазвичай такі малюки виявляються не готовими для самостійного забезпечення своєї життєдіяльності і їм потрібна допомога професійних лікарів та особливого сучасного обладнання, яке, на жаль, у більшості перинатальних медичних центрів відсутнє. Звісно, про звернення до інших закладів не може бути й мови, бо перевезення передчасно народжених діток має надто високі ризики для їх життя.На сьогодні в Україні спостерігається позитивна тенденція розвитку системи охорони здоров’я, держава виділяє кошти на потреби таких пацієнтів, однак бюджетного фінансування не завжди вистачає для повноцінного забезпечення медичних закладів усім необхідним. У такі моменти неоціненною стає допомога соціально відповідального бізнесу.

Запрошуємо місцян об’єднатися і разом допомагати найменшеньким українцям.

З 16 по 19 листопада у всіх магазинах EVA пройде благодійна акція Orange Days в EVA! В рамках проекту певний відсоток від вартості акційних товарів з помаранчевими цінниками в магазині перераховується на придбання необхідного медичного обладнання для перинатального центру відділення передчасно народжених і маловагових дітей" м. Кам’янець- Подільский.

Передача обладнання до перинатального центру м. Кам’янець-Подільский відбудеться 22 листопада.

Використання інтенсивної терапії, сучасного обладнання, кваліфікована допомога лікарів та ефективних методів догляду допомагає з успіхом долати проблеми зі здоров'ям у новонароджених. Отже, дуже важливо не бути байдужими до проблем нашого міста та разом будувати майбутнє.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть