Прогноз погоди на 3 листопада: в Україні буде холодно, місцями дощ і туман

Источник: perec.info
погода
Прогноз погоди на 3 листопада: в Україні буде холодно, місцями дощ і туман

Синоптики обіцяють хмарність з проясненнями.

У вівторок, 3 листопада, у більшості регіонів України буде прохолодно та дощитиме.

Про це йдеться в прогнозі Українського гідрометцентру.

Синоптики обіцяють хмарність з проясненнями. У західних областях помірні дощі, а в Карпатах ще й з мокрим снігом. Вночі у східних, а також у Сумській, Полтавській, Дніпропетровській, Запорізькій областях місцями невеликий дощ. На решті території без опадів.

У північних і центральних областях вночі та вранці місцями туман. Вітер північно-західний. На заході - південно-східний, 5-10 м/с.

Вночі температура повітря 3-8 градусів тепла. У Карпатах протягом доби від 0 до 3 градусів тепла. Вдень обіцяють до +13 градусів. На крайньому заході країни повітря прогріється до +15 градусів. 

У вівторок у Києві буде хмарно з проясненнями. Протягом дня опадів не обіцяють. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі буде 5-7 градусів тепла. Вдень повітря прогріється до 10 градусів вище нуля.

Як повідомлялося, незначне похолодання вторгнеться в Україну на початку зими 2020-2021 року, але також очікується і нетипове для цього періоду тепло — "зимове" бабине літо. Втім, очікується, що на День святого Миколая, 19 грудня, похолодає - вночі може бути зниження температури. 

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть