ТРЦ Ocean Plaza пройшов перевірку з протипожежної безпеки

Источник: perec.info
ТРЦ Ocean Plaza пройшов перевірку з протипожежної безпеки
30 березня в ТРЦ Ocean Plaza спільно з ДСНС м. Києва були проведені комплексні тести систем протипожежного захисту з одночасним тренуванням пожежно-рятувальних підрозділів ГУ ГСЧС України в м. Києві. Захід відбувся під патронатом заступника голови управління ДСНС України. 
 
Навчання розпочались з ознайомлення журналістів та всіх присутніх з протипожежною системою захисту ТРЦ на прикладі магазину WALKER. Окремо спеціалісти перевірили систему безпеки кінотеатру, показали як спрацьовує пожежна сигналізація і оповіщення протипожежної системи. На прикладі учбової тривоги було перевірено швидкість реагування поста пожежної безпеки на території ТРЦ. 
 
Працівники кінотеатру і пожежна служба ТРЦ продемонстрували злагоджену роботу і швидку реакцію. Всіх присутніх вивели через евакуаційний вихід на вулицю, де вже чекала пожежна бригада з технікою, яка приїхала після спрацювання пожежної сигналізації в Ocean Plaza.

На пожежний виклик рівня 2 приїхали:
- 8 пожежних автомобілів;
-
Більше 40-а пожежних рятівників;
- Спеціальна пожежна техніка;
- Машини швидкої допомоги.

Навчання також провели на парковці ТРЦ, де було споруджено масштабне вогнище і показана робота системи пожежної безпеки. Після сигналу почалось автоматичне гасіння, також на паркінгу була відпрацьована робота пожежної бригади. 

В ході заходу були проведені комплексні випробування всіх систем пожежного захисту ТРЦ: 

  • Перевірка працездатності системи автоматичної пожежної сигналізації в ТРЦ, зокрема кінокомплексу «Сінема Сіті»;
  • Перевірка виконання алгоритму роботи систем димовидалення, підпору повітря, вентиляції, системи оповіщення та управління евакуацією людей;
  • Перевірка виконання алгоритму роботи систем вертикального транспорту (ліфти, ескалатори) і пожежного спостереження. 

Загальний висновок - всі системи протипожежної безпеки працюють справно. ТРЦ Ocean Plaza є повністю безпечним для відвідувачів.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть