У Міносвіти назвали дати старту навчання у ЗВО

Источник: perec.info
Минобразования ВУЗ
У Міносвіти назвали дати старту навчання у ЗВО

Освітній процес у ЗВО стартує для студентів старших курсів з 1 вересня, а з 15 вересня навчання розпочнеться для першокурсників бакалаврату та магістратури.

Про це сказав т.в.о. міністра освіти і науки Сергій Шкарлет на засіданні Спілки ректорів вищих навчальних закладів України.

«Освітній процес починається з 1 вересня для старших курсів, з 15 вересня рекомендовано починати для тих, хто вступив на перший курс, і для магістратури. Але заклад вищої освіти може прийняти рішення (про початок навчального процесу, - ред.) з будь-якої (дати, - ред.)», - сказав Шкарлет.

За його словами, освітній процес буде починатися відповідно до рішення Державної комісії ТЕБ та НС, відповідно до розподілу країни на 4 зони: зелену, жовту, помаранчеву і червону.

Так, згідно з постановою, яку ухвалив уряд, навчальний процес не може проводитися, якщо регіон, де розташований виш, перебуває в червоній зоні.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть