У ТРЦ Ocean Plaza стартував продаж нових весняних колекцій

Источник: perec.info
У ТРЦ Ocean Plaza стартував продаж нових весняних колекцій

Саме час оновити гардероб в ТРЦ Ocean Plaza. У магазинах вже представлений широкий вибір стильних весняних колекцій 2018 року, в яких багато фіолетових відтінків, клітинки, моделей в стилі мінімалізму і актуальних принтів. Улюблені бренди подбають про твій стиль і комфорт цієї весни.

І це ще не все, з 14 квітня щосуботи гості ТРЦ зможуть поринути у світ свята і розваг та весело провести час всією родиною: шопінг-супровід провідних стилістів Києва, б'юті-консультації досвідчених майстрів мейк-апу, модні покази колекцій українських дизайнерів для дорослих і дітей, розіграші, подарунки, інтерактивні фотозони, виступи фіналістів шоу «Голос діти», «Голос», учасників національного відбору Євробачення-2018 і багато іншого.

Дітки також не залишаться без уваги і зможуть взяти участь у кастингу дитячих модельних агентств - Lola Kids, Будинок талантів, Babyphotostar, а також відвідати фан-зустріч з дитячим влоггером Пупсі Кірою.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть