ВідеоЖара та Представництво ЄС в Україні покажуть сучасний світ відеокультури

Источник: perec.info
Видеожара
ВідеоЖара та Представництво ЄС в Україні покажуть сучасний світ відеокультури

9-10 червня Київ зустріне блогерів, зірок YouTube та їх фанатів під час міжнародного фестивалю відеокультури «ВідеоЖара 2018», який пройде на Арт-заводі Платформа за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні.

Організатори кажуть, що ВідеоЖара – це двері до захоплюючого медіасвіту блогінгу та Youtube кумирів. На фестивалі очікується більше 300 зірок Youtube та Instagram, понад 20 тисяч фанатів та гостей, 10 яскравих сцен та 15 тематичних майданчиків, інтерактиви від улюблених блогерів, майстер-класи, ток-шоу та розіграші призів, інтенсиви та корисні поради для блогерів-початківців.

Серед спеціальних гостей фестивалю Стас Давидов, TheBrainDit, Альона Венум, Марі Сенн, DaiFiveTop, Влад Бумага та інші блогери з мільйонами підписників в їхніх соціальних мережах. На заході діятимуть спеціальні локації та зони, серед яких Lifestyle, Stars & Fans, Kids & Family, Star stage, Sport, Art & Music, а також Європейська креативна зона.

В Європейській креативній зоні буде представлена спеціальна фотозона «Дзеркальний селфі-калейдоскоп», де кожен бажаючий може зробити фото на згадку у незвичайному форматі, зона для відпочинку з сонцезахисним наметом та яскравими м’якими пуфами, локація для дорослих та дітей з майстер-класами з плетіння вінків та браслетів і багато іншого.

“Ми раді бути частиною популярного сучасного культурного фестивалю прямо в серці України. На фестивалі ВідеоЖара кожен може побачити на власні очі ті вираження та форми, яких приймає поняття “культура” в сучасному світі. Приходьте на Фестиваль, шукайте спеціальну гео-мітку “Європа починається тут” та насолоджуйтеся активностями в нашій Креативній зоні з сім’єю та друзями”, – каже Юргіс Вілчінскас, Керівник віддулу преси та інформації Представництва Європейскього Союзу в Україні.

Фестиваль працюватиме з 10:30 до 20:00 за адресою вул. Біломорська, 1. Детальну Інформацію можна знайти на сайті організаторів: https://videozhara.com/ua.

Активності на фестивалі “ВідеоЖара 2018” відбудуться за підтримки Представництва Євросоюзу в Україні в рамках відзначення Європейського року культурної спадщини.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть