Відвідувачі Ocean Plaza в цілковитій безпеці

Источник: perec.info
Відвідувачі Ocean Plaza в цілковитій безпеці

У зв'язку з подією в торговому центрі в місті Кемерово, керуюча компанія ТРЦ Ocean Plaza повідомляє про всебічні заходи протипожежної безпеки, які діють на постійній основі в даному об'єкті.

 

«Перш за все, нам вкрай важливо, щоб відвідувачі і персонал ТРЦ були в безпеці. Тому ми довіряємо проектування систем безпеки і подальший моніторинг дотримання правил ПБ фахівцям.

 

У ТРЦ Ocean Plaza дотримані всі норми, правила і вимоги чинного законодавства у сфері цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки. Будівля обладнана сучасними системами протипожежного захисту: водяного і газового пожежогасіння, пожежної сигналізації, протидимного захисту та оповіщення людей про пожежу. Управління ними ведеться з центрального пункту управління систем протипожежного захисту.

 

Кожен відвідувач ТРЦ може самостійно побачити всі зовнішні ознаки систем протипожежного захисту, які встановлені в торговому центрі:

• сертифіковані засоби виявлення і гасіння пожеж;

• звукові динаміки системи оповіщення;

• світлові покажчики, що показують напрямки руху відвідувачів на евакуаційні виходи.

 

На всіх поверхах торгового центру, в місцях, які ведуть на евакуаційні сходи, висять плани евакуації. Всі ці елементи знаходяться у вільному доступі. Постійно в робочому стані знаходяться і всі виходи з кінотеатру через ТРЦ, які контролюються службою безпеки торгового центру.

 

У ТРЦ постійно проводиться комплекс заходів, спрямованих на забезпечення безпеки відвідувачів і персоналу торгового центру:

• технічне обслуговування і комплексні випробування всіх систем протипожежного захисту за розробленим алгоритмом;

• систематичні тренування служб об'єкту при виникненні надзвичайної ситуації із залученням аварійно-рятувальних служб ГСЧС;

• ведеться постійний контроль стану вогнегасників та обладнання;

• контролюється недопущення захаращення шляхів евакуації;

• обслуговуючий персонал отримує знання теорії по ПБ та практичні навички використання засобів протипожежного захисту», - йдеться в офіційному повідомленні компанії, що управляє ТРЦ Ocean Plaza.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть