Volvo Cars Ukraine разом із піаністом та композитором Євгеном Хмарою презентують проект «Freedom to move. Freedom to create»

Источник: perec.info

Євген Хмара, український композитор, піаніст-віртуоз, володар міжнародного звання Yamaha Artist та Голлівудської премії імпровізаторів, став головним героєм нового проекту Volvo Cars Ukraine «Freedom to move. Freedom to create».

Шість років тому Євген вперше завів мотор Volvo S60, і з того часу став справжнім прихильником бренду. А вже незабаром він стане власником найбільшого автомобіля серед модельного ряду Volvo - позашляховика XC90 – адже в його родині відбулося поповнення.

Свобода пересування створює життя, яким ми хочемо жити. Саме у цьому полягає ідея проекту «Freedom to move. Freedom to create». Під час подорожей за кермом свого Volvo, Євген поділиться розумінням свободи та творчості в live-режимі. Музикант розповість, що хвилює та надихає його у житті та улюбленій справі, про те, як його внутрішній світ розкривається в музиці, про чесність та сміливість бути самим собою.

«Для мене Volvo Cars — еталон культури. Цінності бренду збігаються з моєю життєвою філософією, розумінням культури, у тому числі, на дорозі. Комфорт за кермом та безпека для найдорожчих для мене людей є важливими складовими кожної моєї поїздки. А як музикант я високо ціную неперевершену якість аудіосистеми Bowers & Wilkins. Це надихає мене на рух, який є частиною моєї творчості», — прокоментував Євген Хмара. 

«Freedom to move. Freedom to create» - це серія публікацій, історій, інтерв’ю, ексклюзивних live-ефірів, відео та неочікуваних перформансів, героєм яких протягом року стане Євген Хмара.

 

За новинами проекту слідкуйте у соціальних мережах Євгена Хмари
https://www.facebook.com/EvgenyKhmara/, https://www.instagram.com/evgenykhmara/?hl=ru

 

та на офіційних сторінках Volvo Cars Ukraine
 https://www.facebook.com/VolvoCarsUkraine, https://www.instagram.com/volvocars.ukraine/.

#volvo #freedomtomove #freedomtocreate #volvoxc90 #xc90

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть