Андрій Джеджула: «Холод, спека, бруд – мені не звикати»

Источник: perec.info
Андрій Джеджула: «Холод, спека, бруд – мені не звикати»
Відомий український шоумен, актор і амбасадор забігу з перешкодами Legion Run Андрій Джеджула займається декількома видами спорту одночасно. Навіть це інтерв’ю він давав під час тренування на біговій доріжці. Андрій розповів, як робота в кіно вчить долати перешкоди і чому ями з брудом на Legion Run йому не страшні.
 
- Якій ваш улюблений вид спорту, окрім бігу?
- Взагалі-то, біг я ненавиджу (посміхається). Бігаю тільки на біговій доріжці, вмикаю фільм або серіал… Тільки так можу це витримати. Але для «сушки» нічого кращого немає, так що доводиться бігати. Мій улюблений вид спорту – баскетбол, граю з 12 років. Зараз навіть є своя команда. А нещодавно переманили до нас першого професійного баскетболіста, афроамериканця, який раніше жив у США, зараз – у Швейцарії й України.
 
- Як ви з ним познайомились?
- Це дуже цікава історія. Капітан нашої баскетбольної команди поїхав до села під Києвом на Великдень до родичів. Виходить на спортмайданчик перед місцевою школою, а там – справжній Майкл Джордан! Ідеальний слем-данк (вид кидка у баскетболі - прим. ред.) з будь-якої позиції. Познайомилися. Виявилося, що його звати Чед Тімберлейк, він раніше грав за університетські баскетбольні команди в Штатах, а зараз – у Швейцарії. Тепер грає з нами у міжсезоння.
 
- Значить, віддаєте більшу перевагу баскетболу ніж бігу?
- Не тільки. Чотири роки тому я ще почав грати в футбол. Граю у ФК «Маестро» – команда, в якій грають актори, ді-джеї, фотографи, артисти і навіть наш нинішній Президент. Тренер – відомий футболіст Едуард Цихмейструк, екс-півзахисник збірної України. Я граю на позиції форварда, і на рахунку вже 249 голів. На Legion Run покликав всю команду з нашого ФК.
 
- Чому вирішили стати амбасадором Legion Run і взяти участь у забігу?
- Я люблю виклик як такий: стрибав з парашутом, їхав на роликах за машиною зі швидкістю 100 км/год, банджо-джампінг... Багато такого робив (посміхається). Кожен раз – це боротьба зі страхом, прилив адреналіну. Тому Legion Run – якраз наступний етап і виклик. Крім того, я своїм прикладом хотів би показати, що не потрібно боятися переключатися на щось незвичне. Legion Run – це ж не змагання. Тут немає мети прийти першим. Хочу, щоб люди ставали більш дружелюбним, допомагали один одному, отримали фан і кайфанулі від спортивної розваги.
 
- Ви готові до перешкод забігу? Плавали коли-небудь у ямі з брудом?
- Протягом останніх п'яти років на зйомках у кіно або в театрі я і не таке проходив. Іноді лежиш годинами на курній холодній підлозі в театрі в січні або падаєш кудись зверху, коли роль того вимагає. Були і зйомки в шахті, 250 м під землею. Холод, спека, бруд – мені не звикати.
 
- Як ви встигаєте поєднувати роботу та спорт?
- А я без спорту просто не можу. У мене день починається з двох склянок води, потім довга молитва і години-півтори – тренування. І так кожного дня.
 
Нагадаємо, забіг з перешкодами Legion Run пройде 31 серпня на Трухановому острові в Києві. Зареєструватися на захід ще можна на офіційному сайті.
Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть