"Це буде складно": екс-чемпіон світу Гвоздик дав прогноз на бій Усик - Чісора

Источник: perec.info
"Це буде складно": екс-чемпіон світу Гвоздик дав прогноз на бій Усик - Чісора

Екс-чемпіон світу в напівважкій вазі за версією WBC Олександр Гвоздик оцінив перспективи Олександра Усика в суперважкій вазі та дав прогноз на його бій з британцем Дереком Чісорою.

Українського боксера, який вже завершив кар'єру, цитує BoxingScene.

"Зараз стає все складніше переходити у надважку вагу, тому що її представники стають з кожним роком більше. Якщо ви подивитеся на 60-ті та 70-ті роки, то тоді вони були набагато менше, ніж зараз. Тому Усику буде складно конкурувати з цими хлопцями.

Коли ти б'єшся проти великого хлопця з рівнем навичок Візерспуна, то все добре. Але коли проти тебе виходить боєць калібру Джошуа, у якого є титул олімпійського чемпіона та великий технічний арсенал, то стає дуже складно", - зазначив Гвоздик.

Колишній чемпіон зазначив, що вірить в успіх Усика в майбутньому поєдинку: "Я знаю, що в Усика дійсно гарні навички, тому він зможе конкурувати з супертяжами. Але я хочу побачити його бій проти Чісори. Дерек не такий великий, але він вміє боротися за перемогу. У нього є характер. Вірю, що Олександр зробить це, але буде складно".

Нагадаємо, бій Усик - Чісора повинен був пройти 23 травня в Лондоні. У підсумку подію перенесли на невизначений термін через пандемію коронавірусу.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть