Нікіта Добринін провів відкрите тренування для учасників забігу Legion Run

Источник: perec.info
Нікіта Добринін провів відкрите тренування для учасників забігу Legion Run

Відомий український шоумен, телеведучий Нікіта Добринін провів відкрите тренування для учасників забігу Legion Run. Більше 30 учасників зібралися в суботній ранок біля затоки «Верблюжа», щоб спробувати свої сили і пройти перші тестові перешкоди.

Почалося тренування з активної розминки від амбасадора Legion Run, телеведучого Нікіти Добриніна, який показав вправи, що допомагають йому самому підготуватися до сильних фізичних навантажень. Розігрів усі групи м'язів, учасники вирушили випробовувати себе на міцність: відважно підіймалися на прямовисні стіни, проходили через труби, перешкоди з декількох рядів шин, сітки, підіймалися на канатах і багато іншого. До кінця інтенсивного двогодинного тренування «легіонери» вже точно знали, яким буде для них основний забіг Legion Run.

 

«На тренуванні ми всі змогли відчути, на що здатні. Кожна перешкода – це виклик страхам, а наприкінці тренування – і втомі. А ще це можливість відчути дружнє плече. Адже не всі перешкоди можна пройти поодинці. Потрібно було шукати допомогу і домовлятися. Так що ми точно стали ближчими один до одного і готові до основного забігу», говорить амбасадор Legion Run Нікіта Добринін.

 

Тренування пройшло на території національно-патріотичного табору «Азовець». Організатором виступила громадська організація «GO Добровольці». Нагадаємо, забіг з перешкодами Legion Run пройде 31 серпня на Трухановому острові в Києві. Зареєструватися на захід ще можна на офіційному сайті http://legionrun.com/uk/mistsenahodzhenya/49-kijiv-ukrajina-2019

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть