"Підло гадить Україні": борець Грицай назвав умову, за якої припинить обговорювати Усика (відео)

Источник: perec.info
"Підло гадить Україні": борець Грицай назвав умову, за якої припинить обговорювати Усика (відео)

Український борець Богдан Грицай, який кинув виклик Олександру Усику, записав нове відео зі зверненням до зірки боксу.

Ролик опублікований на YouTube-каналі Грицая.

Борець пояснив, що продовжить обговорювати боксера, якщо Усик і далі буде використовувати популярність, щоб просувати "російські інтереси".

"Усик не є і ніколи не був моєю мішенню. Якщо він припинить просувати російські інтереси, використовуючи свою популярність у певних колах, мені він стане зовсім нецікавий. Але якщо, ховаючись від диванних експертів за диваном, Усик і його команда продовжать підло гадити Україні та українцям - я з теми Усика, його бізнесу та бізнес-інтересів не злізу.

Сашенька, хочеш далі заробляти на українцях? Тоді тобі доведеться навчитися нас поважати та не плювати в колодязь, з якого ти з такою жадібністю сьорбаєш все своє життя", - заявив Грицай.

Також борець розкритикував компанію братів Кличків за публічну заяву про "повагу до позиції Усика" і згадав Василя Ломаченка, який закликав підписати петицію про збереження Києво-Печерської лаври у підпорядкуванні УПЦ МП.

"Зовсім недавно Ломаченко та Усик обіцяли з кулаками встати на захист російської церкви. Від кулаків - до петиції. Хіба це не прогрес?", - додав Грицай, тим самим підкресливши, що користь від його роликів вже прослідковується.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть