У Києві пройде масштабний спортивний захід – забіг з перешкодами Legion Run

Источник: perec.info
У Києві пройде масштабний спортивний захід – забіг з перешкодами Legion Run

31 серпня на Трухановому острові у Києві відбудеться захоплюючий спортивний захід – забіг із перешкодами Legion Run. Це чудова нагода випробувати свої фізичні та психологічні межі та насолодитися смаком перемоги разом із друзями, родиною чи колегами.

Всі перешкоди Legion Run спроектовані висококваліфікованими фахівцями цивільної інженерії з особливою увагою до деталей та дотриманням усіх правил безпеки. І вони надають неймовірних відчуттів. Учасники забігу занурюватимуться у каламутну воду, перестрибуватимуть півтораметрові деревини, трощити автомобілі та безліч іншого.

Взяти участь у Legion Run можуть усі бажаючі віком від 18 років, як індивідуально, так і в команді. У заході немає обмежень щодо статі та фізичної форми учасників. Для команд кількістю не менше 7-х учасників є окремі знижки.

 «Це не гонка і не змагання проти інших. У нас немає призів, грамот чи медалей. Це просто круті веселощі для дорослих. І адреналін, якого вистачить на кілька тижнів», – розповідає СЕО Legion Run Івайло Матєв.

На місці події буде доступний паркінг, місце для зберігання речей, душові кабіни, питна вода та багато іншого. Кожен учасник отримує безкоштовне пиво, фірмову футболку та неймовірні відчуття драйву. Перший «легіон» у складі 175 учасників відправиться у пригоду 31 серпня о 10:00. Наступні хвилі стартуватимуть кожні 20 хвилин.

Вже зараз є можливість зареєструватися на сайті заходу. А також долучитися й у якості глядачів. Це абсолютно безкоштовно. Гості зможуть спостерігати за учасниками на перешкодах, зробити сотні неймовірних знімків та отримати незабутні відчуття.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть