Збірна України під дощем провела перше тренування у Франції

Источник: perec.info
Збірна України під дощем провела перше тренування у Франції

Національна команда працює за умов суворого карантинного режиму.

Збірна України прибула до Парижа та розпочала підготовку до товариського матчу проти чемпіона світу - команди Франції.

"Синьо-жовті" вирішили зупинитися в одному з готелів у тихому передмісті Парижа, де ніщо не заважатиме готуватися до прийдешнього поєдинку.

У збірній запроваджено жорсткий карантинний режим. Всі члени національної команди постійно ходять у захисних масках, знімати які можна лише у власному номері та під час прийому їжі..

Підопічні Андрія Шевченка вже провели перше тренування на стадіоні місцевої регбійної команди. Гравцям довелося працювали під холодним дощем. 

Двоє футболістів пропустили тренування. Голкіперу Юрію Паньківу тренери надали відпочинок, а нападник Роман Яремчук затримався в Генті вирішити клубні справи, однак невдовзі повинен був приєднатися до табору національної команди. 

Гра Франція - Україна відбудеться у середу, 7 жовтня, на стадіоні "Стад де Франс" у Парижі о 22:10 за київським часом. ТСН Проспорт проведе онлайн-трансляцію матчу.
 
Україна не зможе розраховувати на 12 гравців: шестеро травмовані, ще шість у складі "Шахтаря" пішли на самоізоляцію через коронавірус у команді.
 
Довикликані: Володимир Шепелєв, Юрій Паньків, Роман Безус. Раніше на тижні виклики отримали Олександр Зубков та Ілля Забарний. 

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть