Знаменитий екс-чемпіон включив Ломаченка до трійки найкращих боксерів світу

Источник: perec.info
Знаменитий екс-чемпіон включив Ломаченка до трійки найкращих боксерів світу

Колишній чемпіон світу в шести вагових категоріях Оскар Де Ла Хойя включив українського чемпіона Василя Ломаченка до трійки найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії.

Про це повідомляє boxingscene.com.

На думку Де Ла Хойї, найкращим є мексиканець Сауль Альварес, а Ломаченко ділить друге-третє місця з американцем Теренсом Кроуфордом.

"На перше місце треба поставити Сауля. Через рівень його опозиції. Вважаю, що Канело - єдиний, хто хоче битися з усіма найкращими. Всі інші боксери відразу запитують: "А скільки ми заробимо за цей бій?". Канело це не цікавить, він просто хоче боксувати проти найкращих", - сказав Де Ла Хойя.

"Кроуфорд і Ломаченко знаходяться на одному рівні. Вважаю, у Кроуфорда є потенціал стати суперзіркою завдяки його здібностям і таланту. Ломаченко - видатний боксер, і, думаю, він міг би боксувати в першій напівсередній вазі, якщо захоче, і досягти успіху там", - додав екс-боксер.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть