Представлено Магнітний Бездротовий Зарядний Пристрій Для IPhone 12

Источник: perec.info
Представлено Магнітний Бездротовий Зарядний Пристрій Для IPhone 12

Сьогодні, компанією MPOW було представлено магнітний бездротовий зарядний пристрій для iPhone 12. MPOW JAPAN Co., Ltd. анонсує бездротовий зарядний пристрій, що підтримує функцію регулювання положення зарядки за допомогою магніту, який є новим механізмом бездротової зарядки, встановленим у новому “iPhone”.

Далі компанія описує виріб, що має “кільцеподібний магнітний механізм”, який відповідає аналогічному механізму в новому “iPhone”, що дозволяє зарядному пристрою міцно прикріпитися до пристрою. Це забезпечує кращу продуктивність зарядки, ніж традиційні бездротові зарядні пристрої, які з часом можуть змінювати положення. Компанія також зазначає, що продукт “призначений для використання з новими айфонами, можливо, його не вдасться зарядити при використанні з іншими смартфонами.

Анонс продукту відбувається за кілька годин до події Apple 13 жовтня, на якій очікуєтьсяпрезентація iPhone 12. Одні з останніх чуток припускають, що Apple відродить бренд “MagSafe“, але застосує його до двох нових магнітних зарядних пристроїв, призначених для “iPhone 12”. Їх охрестили “Зарядний пристрій MagSafe” та “Зарядний пристрій MagSafe Duo”.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть