Samsung Galaxy S21 Ultra отримає акумулятор ємністю 5000 мАг

Источник: perec.info
Samsung Galaxy S21 Ultra отримає акумулятор ємністю 5000 мАг

Samsung випустила обидві флагманські лінійки років – серію Galaxy S20 і серію Galaxy Note20. Тепер південнокорейський гігант готується до запуску в наступному році смартфонів серії Samsung Galaxy S21 наступного покоління. Хоча до офіційного виходу моделей Galaxy S21 залишилося кілька місяців, подробиці про смартфони вже почали з’являтися в Інтернеті. Тепер, як повідомляється, Samsung Galaxy S21 Ultra був помічений в списку TUV Rheinland з номером моделі SM-G998.

У лістингу зазначено, що смартфон буде поставлятися з акумулятором ємністю 5000 мАг. Це відповідає попереднього звіту, в якому стверджувалося, що Samsung буде використовувати акумулятор з номером моделі EB-BG998ABY, який буде продаватися як акумулятор ємністю 5000 мАг. Він також може підтримувати технологію швидкої зарядки 60 Вт.

У списку 3C цієї серії передбачається, що Galaxy S21 буде живитися від акумулятора номінальною ємністю 3880 мАг, а Galaxy S21 Plus буде комплектуватися акумулятором на 4660 мАг. Повідомляється, що батареї виробляються китайською компанією, а не Samsung. Грядущий флагманський смартфон від Samsung може бути оснащений власним 5-нм чіпсетом Exynos, в той час як ті ж моделі також будуть доступні з Qualcomm Snapdragon 875 SoC замість чіпсета Exynos.

Очікується, що компанія запропонує на S21 Ultra 40-мегапіксельну селф-камеру. Кажуть, що на задній панелі телефону є чотири камери, оснащені датчиком ISOCELL HM2 на 108 МП, надширококутної камерою на 12 МП, телеоб’єктивом на 10 МП і ще одним телеоб’єктивом з підтримкою 5-кратного оптичного збільшення. З чуток, флагманський смартфон буде оснащений камерою під дисплеєм, що позбавляє від необхідності робити виїмку у верхній частині екрану. Також ходять чутки, що Galaxy S21 Ultra з підтримкою S-Pen замінить смартфони серії Note.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть