Байден хоче підняти податки для тих, хто отримує більше $400 тисяч на рік

Источник: perec.info
США Джозеф Байден
Байден хоче підняти податки для тих, хто отримує більше $400 тисяч на рік

Кандидат у президенти США від демократів Джо Байден заявив, що в разі обрання підніме податки для тих, хто заробляє більше $400 тис. на рік, але для тих, хто отримує менше, не буде ніяких нових податків.

"Я підніму податки для тих, хто отримує більше $400 тис. Чому? Тому що настав час для того, щоб вони почали платити свою частку економічних обов'язків, які у нас є. Я нікого не караю. Багаті повинні вносити свою справедливу частку, корпорації повинні вносити свою частку», - сказав Байден в інтерв'ю телеканалу ABC.

На питання, чи будуть вводитися нові податки для тих, хто заробляє менше $400 тис., він відповів, що в цьому «немає необхідності».

Це перше інтерв'ю Джо Байдена в якості кандидата в президенти США. У ньому він також розкритикував свого суперника від республіканців чинного президента Дональда Трампа. Байден назвав його некомпетентним. На думку кандидата від демократів, глава держави ухилився від вирішення проблем з COVID-19. Сам Джо Байден має намір виграти вибори без поїздок по країні і багатолюдних зборів своїх прихильників на тлі пандемії.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть