Дональд Трамп не знав, що Фінляндія і Росія — різні країни, — The New York Times

Источник: perec.info
Дональд Трамп не знав, що Фінляндія і Росія — різні країни, — The New York Times

Президент США з'ясовував у свого оточення, є Фінляндія частиною Росії, пише The New York Times з посиланням на книгу колишнього радника з нацбезпеки Трампа Джона Болтона.

"наприклад, Болтон пише, що пан Трамп, судячи з усього, не знав, що у Великобританії є ядерна зброя. Крім того, він запитував, чи є Фінляндія частиною Росії", – пише газета, ознакомившаяся з вмістом ще не вийшла в продаж книги.

За інформацією видання, Трамп був набагато ближче до того, щоб вивести США з НАТО, ніж вважалося до цих пір.

Болтон стверджує, що навіть близькі соратники Трампа за його спиною сміялися над ним. В якості прикладу він навів держсекретаря США Майка Помпео. Згідно з версією Болтона, він отримав записку від Помпео під час зустрічі Трампа з лідером КНДР Кім Чен Ином в 2018 році. У ній було написано: "Він несе таку нісенітницю".

Автор книги констатує, що брифінги, в ході яких Трампа знайомили з донесеннями розвідки, були марними, "тому що дуже багато часу йшло не на те, щоб Трамп слухав учасників брифінгу, а, навпаки, на те, щоб усі вислухали Трампа".

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть