Французькі журналісти висловили свою підтримку Сущенку

Источник: perec.info
Французькі журналісти висловили свою підтримку Сущенку
Колеги та друзі українського журналіста Романа Сущенка, незаконно ув’язненого в Москві, очікують на його повернення, висловлюють йому слова своєї підтримки та вірять у найшвидше звільнення. Про це розповіла українська журналістка, яка мешкає у Франції, Анна Жаяр-Чесановська.

"Хочу сказати від себе і не лише від себе, бо знаю, що під цими словами підпишуться інші колеги, його друзі, що ми дуже пишаємося ним, що він для нас – людина з великої літери, надійна, щира, що він – великий професіонал своєї справи, дуже славний журналіст і що нам дуже сильно його бракує", - сказала Жаяр-Чесановська.

За її словами, без Сущенка відчувається порожнеча в інформаційному просторі. "В наших дружніх колах, і в професійних – його не вистачає. Якби це було можливо передати свою силу, свою енергію, щоб він тримався й не втрачав надії і віри", - додала українська журналістка.

Вона наголосила, що колеги та друзі журналіста очікують його звільнення та повернення до Франції, відновлення професійної діяльності. "Дуже чекаємо, коли він звільниться, сподіваємося, що він повернеться до Франції, зможе працювати ще більше, маючи свій одночасно жахливий і важливий досвід", - сказала Жаяр-Чесановська.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть