Іран модернізує ліцензійні російські танки Т-72С за стандартами бойової машини Karrar

Источник: perec.info

Іран наразі проводить глибоку модернізацію експортного варіанту російського танку Т-72С за стандартом свого основного новітнього бойового танка Karrar, тобто «Атакуючий». Про це повідомляє Український мілітарний портал.

Днями міністр оборони Ірану генерал Амір Хатамі відвідав танковий завод у місті Доруд, де відбулася перша демонстрація новинки.

Танковий завод у місті Доруд був побудований у 1990-х роках для випуску ліцензійних танків Т-72С. Нині на заводі триває глибока модернізація іранських танків Т-72С за стандартом танка Karrar.

На машині встановлюють нову башту з модернізованою системою керування вогнем і системою зв’язку, дистанційно керований кулемет, посилюють захист шляхом установки нових елементів динамічного захисту.

Також встановлюють датчики попередження про лазерне та, можливо, радіолокаційне опромінення.

У 2018 році представники міноборони Ірану повідомляли, що для збройних сил країни передбачається як зробити, так і модернізувати 700–800 танків Karrar.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть