Канада виділила Сомалі $18 млн гуманітарної допомоги

Источник: perec.info
Канада Сомали Африка
Канада виділила Сомалі $18 млн гуманітарної допомоги
Уряд Канади вирішив додатково передати Сомалі 18 млн дол на гуманітарну допомогу. Про це оголосив міністр імміграції, громадянства та біженців Канади Ахмед Хусен.

«У той час, як Сомалі рухається до стабільності, миру та процвітання, держава залишається вразливою до конфліктів та природних катаклізмів, які загрожують життям мільйонів людей. Додаткова гуманітарна допомога Канади дозволить вдовольнити потреби найбільш уразливих прошарків населення та надати невідкладну допомогу тим, хто цього потребує», - сказав Хусен.

У міністерстві пояснили, що канадські кошти будуть передані «гуманітарним партнерам», які працюють безпосередньо із населенням. «Кошти будуть виділені агентствам ООН, Міжнародному комітету Червоного хреста і Червоного півмісяця, й неурядовим організаціям, які надають продукти харчування, послуги охорони здоров'я, питну воду, санітарні засоби, а також освіту та захист для дітей», - зауважили у відомстві.

Минулого року Канада виділила на гуманітарну допомогу Сомалі 29 млн дол.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть