Кількість загиблих внаслідок теракту в Ємені зросла до 25, постраждалих вже понад сотня

Источник: perec.info
Теракт Ємен
Кількість загиблих внаслідок теракту в Ємені зросла до 25, постраждалих вже понад сотня

Невдовзі після приземлення літака із міністрами нового уряду в напрямку аеропорту випустили чотири балістичні ракети.

Кількість загиблих внаслідок теракту в комерційному центрі Ємену Адені зросла до 25 людей, тоді як постраждалих вже 110.

Нагадаємо, що 30 грудня в аеропорту Адена прогримів потужний вибух. Це сталося невдовзі після приземлення літака із міністрами нового уряду країни на борту. Вони не постраждали.

Міжнародно визнаний уряд Ємену заявив, що повстанці-хусити, яких підтримує Іран, випустили в напрямку аеропорту чотири балістичні ракети. Посадовці також повідомили про ще один вибух неподалік від президентського палацу, куди вони поїхали з аеропорту.

Прем'єр-міністр Ємену Мейен Абдулмалік Саїд написав у Twitter, що він та його Кабінет міністрів неушкоджені й перебувають у безпеці. Він назвав вибухи "боягузливим терористичним актом", який є частиною війни проти "Єменської держави і нашого великого народу".

Міжнародний комітет Червоного Хреста заявив, що внаслідок вибуху в аеропорту загинули троє його представників, а ще троє отримали поранення.

Єменський телеканал Belqees TV повідомив про загибель свого репортера Адіба аль-Ганабі. Загалом, за словами міністра інформації, постраждали щонайменше 10 співробітників ЗМІ.

Низка країн, зокрема США, Єгипет та Йорданія, засудила атаку на аеропорт та заявила про "підтримку єменського народу, який прагне миру". 

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть