Кім Чен Ин знову приїхав до китайського лідера

Источник: perec.info
Кім Чен Ин знову приїхав до китайського лідера

Генеральний секретар ЦК КПК, голова КНР Сі Цзіньпін 7-8 травня зустрівся з головою Трудової партії Кореї, головою Держради КНДР Кім Чен Ином в місті Далянь провінції Ляонін (Північно-східний Китай).

Повідомляється також, що у відповідних заходах брав участь член Постійного комітету Політбюро ЦК КПК, член секретаріату ЦК КПК Ван Хунін.

«Сі Цзіньпін влаштував банкет на честь Кім Чен Ина. Вищі керівники двох партій і двох держав також разом прогулялися і були присутніми на обіді. У теплій дружній атмосфері вони провели широкий і поглиблений обмін думками про відносини між КНР і КНДР і обговорили важливі питання, що становлять взаємний інтерес", - також пише "Сіньхуа".

Глава Північної Кореї Кім Чен Ин з 25 по 28 березня перебував з неофіційним візитом у Китаї. За даними ЗМІ, північнокорейський лідер провів успішні переговори з главою КНР Сі Цзіньпіном у Пекіні. Там він пообіцяв Сі позбавитися ядерної зброї і зустрітися з високопосадовцями США.

Після цієї зустрічі експерти висловлювали думку, що візит Кім Чен Ина в Китай має підвищити його шанси на зустріч з президентом США Дональдом Трампом, який висловив готовність зустрітися з північнокорейським лідером.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть