"Пекло та полювання на відьом": Трамп після виправдання в Сенаті розкритикував демократів через імпічмент

Источник: perec.info
"Пекло та полювання на відьом": Трамп після виправдання в Сенаті розкритикував демократів через імпічмент

"Пеклом" назвав процедуру імпічменту президент США Дональд Трамп, якого остаточно виправдав Сенат. 

Він вважає, що подібного ніколи не повинно повторитися із іншим президентом і переконаний, що процедуру імпічменту демократи почали з "політичних" мотивів.

Про це сказав голова Білого дому 6 лютого під час виступу, передає AP.

Американський президент під час свого висловив радість щодо власного виправдання за звинуваченнями у процесі імпічменту ( зловживання владою і перешкоджання правосуддю - ред.) і напустився з критикою на своїх опонентів. 

"Ми пройшли через пекло. Це було несправедливо, я не зробив нічого поганого... Там немає нічого з точки зору закону, це політичне питання ", - сказав Трамп. 

Президент США додав, що "полювання на відьом" щодо нього нього було розпочато відтоді, як він розпочав попередню виборчу кампанію перед виборами 2016 року.

"За останні кілька років ми мали справу з "полюванням на відьом". Воно почалося в день, коли я спустився на ліфті зі своєю майбутньою першою леді, яка присутня тут. Спасибі, Меланіє... Це було справжнє зло, корупція, ганьба, катастрофа, негідники ... цього ніколи не повинно статися знову з іншим президентом, ніколи ", - висловився Трамп.

Американський президент, крім того, назвав спікерку Палати представників Ненсі Пелосі, яка висунула проти нього звинувачення, "жахливою людиною". Він вкотре висміяв її слова про те, що та молиться за його благо.

"Вона, можливо, і молиться, але про прямо протилежне", - сказав очільник Білого дому.

Трамп також продемонстрував присутнім випуск газети Washington Post і заявив, що це єдиний хороший заголовок, якого він удостоївся в цій газеті. На першій сторінці видання була стаття із заголовком: "Трамп виправданий". 

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть