Посольство США в Іраку потрапило під ракетний обстріл

Источник: perec.info
США терроризм Ирак
Посольство США в Іраку потрапило під ракетний обстріл

Ракета “Катюші” впала у “зеленій зоні” Багдада, де розміщене американське посольство. Як повідомляє видання «Рейтер» з посиланням на джерела в поліції Іраку, в приміщенні посольства спрацювала сирена, над будівлею літали гелікоптери.

Це друга атака на цей район за тиждень, ще одна ракета впала у «зеленій зоні» у четвер, 27 серпня. За повідомленнями, жодних постраждалих внаслідок цих атак немає. Про це ж повідомляє видання TheHill.

Наразі Державний департамент чи Пентагон не прокоментували інформацію.

США звинувачували у подібних нападах озброєні групи, яких підтримує Іран, втім самі бойовики не брали відповідальності на себе. Раніше цього року Сполучені Штати здійснили повітряну атаку на ці озброєні групи, одна з них була поблизу Багдадського аеропорту, внаслідок якої загинув впливовий іранський генерал Кассел Солеймані.

Минулого тижня Президент США Дональд Трамп доручив Держсекретарю Помпео повідомити ООН про намір США відновити санкції щодо Ірану, мовляв, через порушення ядерної угоди з 2015 року.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть