Рада ЄС доповнила санкційний список осіб, причетних до тероризму

Источник: perec.info
тероризм Евросоюз
Рада ЄС доповнила санкційний список осіб, причетних до тероризму
Рада ЄС прийняла рішення розширити перелік суб’єктів, причетних до терористичної діяльності, до якого включені фізичні особи та безпекові структури Ірану.

Повідомлення про це розміщено на сайті Європейської Ради.

"Рада ЄС додала 2 іранських осіб та Директорат внутрішньої безпеки міністерства з розвідки та безпеки Ірану до терористичного переліку ЄС. Цей додаток був ухвалений Радою ЄС як частина відповіді на нещодавні спроби атак на землях Європи, які були зірвані. Ці санкції набувають чинності від сьогодні", - йдеться у повідомленні.

Рада ЄС також переглянула обмежувальні заходи до суб’єктів, які вже були включені до терористичного переліку, за правилом проведення перегляду такого списку кожні шість місяців. Віднині цей перелік містить імена 15 фізичних осіб та 21 найменування окремих груп та установ.

Такі особи, групи та установи, які включені до переліку, який був оприлюднений сьогодні, піддаються заморожуванню активів та фінансових засобів. Фінансовим установам ЄС заборонено проведення будь-яких операцій з такими економічними ресурсами.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть