Трамп і Байден вперше зустрінуться на передвиборчих дебатах

Источник: perec.info
Трамп і Байден вперше зустрінуться на передвиборчих дебатах

Президент США Дональд Трамп і його суперник на виборах від демократів, колишій віце-президент Джо Байден 29 вересня проведуть перші передвиборчі дебати – за п’ять тижнів до президентських виборів у США.

Однією з головних тем 90-хвилинних дебатів можуть стати подробиці сплати Трампом податків, пише Голос Америки. Напередодні видання New York Times, у розпорядженні якого опинилися копії податкових документів президента, повідомило, що у минулі 17 років Дональд Трап або не сплачував зовсім, або платив невелику суму федеральних податків.

За даними New York Times, президент також має великі борги за позиками, які ма

ли б виплатитись під час його другого терміну перебування на посаді, якщо його переоберуть.

Демократи, у зв’язку з цим, висловлюють занепокоєння через національну безпеку країни. Трамп відкидає звинувачення і називає їх «фейковими новинами».

Під час брифінгу у Білому домі президент не уточнив, скільки саме заплатив податків, натомість повторив аргументи, які вже наводив раніше, що він не може розкрити інформацію, оскільки його податкові декларації перевіряються Службою внутрішніх доходів (IRS), податковою службою США. При цьому він обіцяє оприлюднити декларації після завершення аудиту.

Трамп, єдиний президент США за сучасності, який не оприлюднив інформацію про свої податки, і в суді боровся з тими, хто намагався отримати доступ до неї.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть