Трамп підписав документ про допомогу постраждалим від пандемії. Раніше він відмовлявся це робити

Источник: perec.info
США Трамп пандемія
Трамп підписав документ про допомогу постраждалим від пандемії. Раніше він відмовлявся це робити

Президент США Дональд Трамп пізно ввечері підписав законопроєкт про фінансування уряду об’ємом 2,3 трильйона доларів. 892 мільярди з цієї суми мають спрямувати на допомогу постраждалим від COVID-19.

Президент відмовлявся підписати документ. Він писав у твіттері: «Я просто хочу, щоб наші чудові люди отримали по 2 тисячі доларів, а не мізерні 600 доларів, закладені в законопроєкті».

Тим часом, термін виплати додаткової допомоги з безробіття і мораторію на виселення закінчився. За оцінками, без виплат залишилися 11 мільйонів людей.

Крім одноразової виплати допомоги на рівні 600 доларів, документ передбачає щотижневі додаткові виплати з безробіття у 300 доларів для людей, які залишилися без роботи через пандемію COVID-19.

Обраний президент Джо Байден закликав Трампа підписати законопроєкт до закінчення крайнього терміну. Він звинуватив Трампа у «відмові від відповідальності», що матиме «руйнівні наслідки».

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть