Трамп посварився з журналістами, які звинуватили його в байдикуванні

Источник: perec.info
США Дональд Трамп
Трамп посварився з журналістами, які звинуватили його в байдикуванні

Президент США Дональд Трамп обрушився з критикою на видання The New York Times за публікацію про його робочій графік і звички, залишивши відповідний запис на своїй сторінці в "Твіттері".

"Я працюю з раннього ранку до пізньої ночі, багато місяців не виходив з Білого дому (за винятком спуску на воду госпітального корабля "Комфорт"), щоб подбати про торгівельні угоди, розбудову збройних сил і т.д., А потім я читаю фальшивку в New York Times про мою роботу, розклад і харчові звички, написану третьосортним репортером, який нічого не знає про мене. Я часто засиджуюся в Овальному кабінеті до пізньої ночі і читаю, і бачу, ніби я сердито давлюсь гамбургером і п'ю дієтичну колу у себе в спальні. Люди, які мене знають, приголомшені. Все тільки щоб мене принизити!", — написав Трамп в двох повідомленнях.

Президент США також наголосив, що вважає себе одним з найбільш працьовитих президентів, який зробив на посаді голови США більше, ніж всі його попередники.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть