Трамп вважає, що ринки впали не через нього, а через перемогу демократів

Источник: perec.info
США Дональд Трамп
Трамп вважає, що ринки впали не через нього, а через перемогу демократів
Нинішній глава Білого дому Дональд Трамп заявив, що останні зниження на фондових ринках пов'язані не з діяльністю його кабінету, а з поверненням контролю демократів над Палатою представників після виборів у листопаді минулого року.

Про це він написав у серії твіттер-повідомлень у п'ятницю.

"Як я неодноразово наголошував, якщо демократи візьмуть контроль у Палаті представників чи в Сенаті, то станеться падіння на фінансових ринках. Ми (республіканці – ред.) перемогли в Сенаті, вони (демократи – ред.) – в Палаті представників", - констатував Трамп.

Президент також підкреслив, що демократи "бажають лише імпічменту", підкресливши однак, що він вважає себе "занадто успішним", щоб втратити вибори 2020 року.

"Як ви відправите в імпічмент президента, який виграв, очевидно, найбільш великі вибори всіх часів, не зробив нічого поганого (ніякої змови з Росією, це демократи були в змові), мав найуспішніші перші два роки президентства ніж будь-хто, і є найпопулярнішим в Республіканській партії за всю історію з рейтингом 93%?" – написав Трамп у наступному твітер-повідомленні.
Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть