У Білорусі з СІЗО відпускають затриманих, деяких відвозять на "швидкій" (відео)

Источник: perec.info
У Білорусі з СІЗО відпускають затриманих, деяких відвозять на "швидкій" (відео)

З Центру ізоляції правопорушників на вулиці Окрестіна в Мінську стали випускати затриманих на протестах у місті. Вони розповідають про катування, відсутність їжі, води, жахливі умови утримання.

Про це повідомляє TUT.BY.

Наголошується, що ці люди покидають територію центру по одному, без речей, ключів від квартири і з розрядженими телефонами. Вони розповідають, що всім їм кваліфікована адміністративна стаття.

Біля дверей їх зустрічають волонтери. Вони намагаються вийти на зв'язок з родичами, дають їжу та гарячі напої. При цьому з центру регулярно виїжджають карети "швидкої".

Як повідомляє Belsat, ізолятор переповнений. Усього вийшло 40 хлопців і 20 дівчат: "кажуть, що хлопців більше випускати не будуть, а дівчат - швидше за все, так".

Також стало відомо, що ув'язнених почали випускати й зі слідчої в'язниці в Жодіному, куди відвозили мінчан на протести. У Жодіному були випущені понад 150 осіб, у Мінську - кілька десятків.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть