У США через 39 років ідентифікували жертву серійного вбивці. Він убив понад 90 людей — чи не найбільше в історії країни

Источник: perec.info
У США через 39 років ідентифікували жертву серійного вбивці. Він убив понад 90 людей — чи не найбільше в історії країни
У Сполучених Штатах слідчі встановили, що рештки жінки, знайдені 39 років тому, належать Патрісії Паркер — ймовірній жертві відомого серійного вбивці Семюеля Літтла.

Про це повідомляє бюро розслідувань штату Джорджія. 

У 2018 році Літтл розповів, що вбив молоду темношкіру жінку у штаті Теннессі на початку 1980-их. Після цього слідчі перевірили його слова і з’ясували, що йдеться про ту жінку, яку Літтл викрав у Чатанузі (Теннессі), а вбив в окрузі Дейд (Джорджія). 

Пізніше слідчі оприлюднили висновки судово-медичної експертизи черепа жінки та попросили у людей допомогти його ідентифікувати. На це відгукнулася одна сім’я, яка здала зразки ДНК — вони підтвердили, що це Патрісія Паркер, їхня родичка.

Хто такий Семюель Літтл?

Це американський серійний вбивця, засудили його за вбивства трьох жінок у Каліфорнії в період з 1987 року по 1989 рік. Після його засудження слідчі заявили про причетність Літтла до вбивств на території 9 штатів, вчинених з 1970-их. Сам Літтл продовжував наполягати на своїй непричетності до злочинів, але в листопаді 2018 року несподівано зізнався у скоєнні 90 вбивств на території 14 штатів. Також він намалював портрети своїх жертв.

Наприкінці осені 2019 року Літтл дав свідчення ще по трьох епізодах, що збільшило загальну кількість його жертв до 93. Федеральне бюро розслідувань підтвердило причетність Літтла до убивств понад 50 жінок, решту названих ним епізодів перевіряють.

Слідчі зауважили, що Літтл, можливо, є серійним вбивцею, який вчинив найбільшу кількість вбивств в історії США.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть