У Таїланді чоловік розстріляв свою родину після новорічної вечірки

Источник: perec.info
криминал Таиланд
У Таїланді чоловік розстріляв свою родину після новорічної вечірки

 У Таїланді чоловік застрелив шістьох членів своєї родини, серед яких було двоє малолітніх дітей, та наклав на себе руки після новорічної вечірки. 

Повідомляється, що 41-річний Сучіп Сорнсунг повернувся після новорічної вечірки додому і посварився з родиною, після чого почав стріляти. Серед жертв чоловіка були його власні дочки 6 і 9 років.

"Він пішов з друзями на вечірку, а потім повернувся додому, побачитись із родичами дружини, і вони почали сваритися, після чого він взяв зброю, щоб застрелити їх. Згідно з показами свідків, чоловік не був п’яний, і ми підозрюємо, що його гнів пробудився через застарілі проблеми з родиною його дружини", - розповіли у місцевій поліції.

Інцидент стався у північній провінції Чумпхон.

Зазначається, що у Таїланді високий процент громадян, що володіють зброєю. У країні часто стається насильство з застосуванням зброї, проте масові стрілянини стаються вкрай рідко. Згідно з інформацією Вашингтонського університету, Таїланд лідирує серед азійських країн у рейтингу насильства із застосуванням зброї.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть