"Били вчотирьох, один зі значком депутата": у Києві побили відомого ветерана АТО (відео)

Источник: perec.info
"Били вчотирьох, один зі значком депутата": у Києві побили відомого ветерана АТО (відео)

Колишнього гравця молодіжної збірної по хокею і ветерана АТО Миколу Ворошнова побили за зауваження про порушення правил дорожнього руху.

Про це Ворошнов повідомив на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, він їхав головною дорогою на Березняках перед виїздом на Дарницький міст, коли його підрізали на чорній машині (Porsche Cayenne або Range Rover, номерний знак – 7747).

"Почав йому сигналити вказуючи цим своє незадоволення подібною поведінкою на дорозі. Підрізавши мене авто затормозило, з нього вискочили двоє. Водій: представницької зовнішності, з депутатським значком на відвороті піджака, а з пасажирського місця - охоронець у плащі з "вухом", який одразу "обозначив" наявність вогнепальної зброї", - написав ветеран АТО.

Під час словесної перепалки поруч зупинилася ще одна машина – BMW X5, з якої вийшли ще двоє чоловіків, після чого ветерана АТО почали бити.

"І тут як почало мені "прилітати" з різних сторін. Точно так, прям "в ціль". Добре що встояв на ногах, бо ці могли б почати "піднімати" з носака... здається, до мого великого сорому, я навіть не "відповів", але це не точно... Добрих стусанів отримав. Давно так не відгрібав. Аж ностальгія. Повно "юшки", половинка зуба, ну і розвалили трохи губи, особливо з середини. Нормально так поприлітало. Але обличчя пройшло випробування на міцність", - розповів Ворошнов.

"Десь з годину просидів на сайті Верховної ради, намагаючись знайти "знайому" пику. Так шо б "це точно він" - ні, нічого. Я взагалі обличчя погано запам'ятовую, а тут ще й по голові били, тож", - додав Ворошнов.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть