На Житомирщині виготовляли алкоголь, який маскували під відомі бренди

Источник: perec.info
алкоголь підробка
На Житомирщині виготовляли алкоголь, який маскували під відомі бренди

Співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Житомирській області, під процесуальним керівництвом обласної прокуратури, в рамках кримінального провадження, внесеного до ЄРДР за ознаками правопорушення, передбаченого ч.3 ст.204 КК України, виявлено та нейтралізовано два підпільних цехи по виробництву фальсифікованого алкоголю. Цехи розташовувались на території м.Житомир, в приватних приміщеннях. 

Функціонувало виробництво в основному у нічний час. Організували незаконне виробництво група осіб, мешканців обласного центру.

В ході проведення санкціонованих судом обшуків у місцях виробництва, зберігання та реалізації підробного алкоголю, а також автотранспорту, який належав власникам нелегального ” бізнесу” , податківцями вилучено обладнання для підпвльного виробництва, пластикові ємності, тара, спиртометри, насоси, пластикові шланги, а також ” готову продукцію” на орієнтовну суму 700 тис.грн.

Слід зазначити, що фальсифікат маркувався під торговими знаками відомих у світі виробників, а саме – ” Metaxa”, ” Jagermеіster”, ” Bаcardi”, ” Courvoisier” та інших.

Реалізація підробного алкоголю здійснювалася через низку посередників, а також в мережі інтернет. В даний час аирішується питання про накладення арешту на вилучені товаро-матеріальні цінності.

 
Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть