Одного з ватажків терористів ЛНР знайшли мертвим, - соцмережі

Источник: perec.info
терроризм ЛНР
Одного з ватажків терористів ЛНР знайшли мертвим, - соцмережі

24 травня екс-заступника командира НВФ "Призрак" Олександра Костіна "Августа" виявили мертвим у СІЗО окупованого Луганська.

Про це в одній із соцмереж повідомив бойовик, який називає себе "козацьким отаманом" Олександр Конкін, пишуть "Новости Донбасса".

"Через карантин "Август" був поміщений в одиночну камеру... За наявними даними, у нього було 2 серцеві напади. Вчора у нього стався черговий напад, в результаті чого він помер", — повідомив анонімний телеграм-канал "Луганський інсайд".

Раніше поширювалася інформація про те, що бойовика Костіна вбили.

Нагадаємо, Олександра Костіна, творця НВФ "Призрак" (окремий механізований батальйон "Август"), заарештували в серпні 2018 року. Пізніше на тимчасово непідконтрольній території Луганської області так званий "суд" дав 14 років в'язниці бойовику за розбій та мародерство у 2014 році.

У злочинах звинувачували не тільки Костіна, але й ліквідованого внаслідок замаху ватажка бандформування "Призрак" Олексія Мозгового, але проти нього "справу" не порушували у зв'язку зі смертю останнього. Зокрема, їх звинуватили в організації нападу на сім'ю антрацитівського бізнесмена, коли він з дружиною та малолітньою донькою у ніч з 8 на 9 травня 2014 року перевозив на авто велику суму грошей.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть