Волонтери-розслідувачі виявили на Донбасі новітню російську техніку (фото)

Источник: perec.info

Волонтери міжнародної розвідувальної спільноти отримали по своїх каналах нове візуальне підтвердження наявності на Донбасі новітніх російських систем РЕБ.

Про це йдеться в розслідуванні InformNapalm.

«Сьогодні ми ексклюзивно публікуємо аерофотознімок, який доповнює текстові дані  звіту СММ ОБСЄ №60/20 від 12 березня 2020, щодо викриття 3 сучасних російських комплексів радіоелектронної боротьби: РБ-341В «Леєр-3», Р-934Б «Синиця» та РБ-636 «Свєт-КУ», — йдеться в повідомленні.

Волонтери InformNapalm провели власний аналіз отриманого аерофотознімку: визначили точну геолокацію зафіксованої техніки та порівняли ідентифікацію зразків РЕБ з наявними у мережі фото. Всі станції РЕБ, які потрапили на фото, знаходяться у похідному (не розгорнутому положенні).

Характерні кути дахів будівель дозволяють визначити точні координати цього місця: 48°31’41.2″N 39°21’24.2″E.

Раніше новітня російська техніка на Донбасі також неодноразово потрапляла на аерофотознімки з БПЛА.

«Міжнародна розвідувальна спільнота InformNapalm звертається до українських і міжнародних дипломатів, журналістів і політиків з проханням приділяти більшу увагу фактам виявлення постійної військової прусутності Російської Федерації на Донбасі. Ці матеріали необхідно використовувати для посилення міжнародного тиску на РФ, впровадження додаткових економічних санкцій з метою примушення військово-політичного керівництва Росії і особисто Володимира Путіна до виконання взятих в межах мінських протоколів зобов’язань по виведенню російських військ з території України», — написали волонтери.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть