З "Борисполя" госпіталізували українку, яка повернулась з Італії

Источник: perec.info
З "Борисполя" госпіталізували українку, яка повернулась з Італії

Прикордонники в аеропорту «Бориспіль» 27 лютого зафіксували в українки, яка повернулась з Італії, підвищену температуру, жінку передали до одного з медичних закладів Києва у рамках посилених заходів контролю з недопущення поширення на територію України нової коронавірусної інфекції.

Про це повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко.

«На всіх напрямках здійснюється посилений контроль людей, які слідують в Україну, як на державному кордоні, так і на лінії розмежування і на адміністративній межі з Кримом. Посилені заходи контролю розпочалися на пункті пропуску «Тиса» 25 лютого і зараз вони поширені на весь кордон», - нагадав він.

За словами речника Держприкордонслужби, за час посиленого контролю на кордонах температурному скринінгу було піддано близько 160 тисяч осіб, які слідували в Україну.

«Ми активно продовжуємо ці заходи спільно з МОЗ і місцевими органами влади. Наша основна задача – в першу чергу виявити тих осіб, у яких може бути підвищена температура або які мають симптоми захворювання, щоб у подальшому їх міг оглянути і встановити причини медичний персонал», - сказав Демченко.

За його словами, «вчора в аеропорту «Бориспіль» у громадянки України, яка прилетіла з Італії, була підвищена температура, її передали медикам і вона була направлена в один із медичних закладів Києва. Наскільки мені відомо, то не підтверджується її захворювання на коронавірус, там ГРВІ, але остаточно щодо стану здоров’я цієї громадянки можуть сказати тільки медики».

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть