Збив жінку на переході: у Чернівцях п’яний водій втік з місця смертельної ДТП та спалив своє авто

Источник: perec.info
Збив жінку на переході: у Чернівцях п’яний водій втік з місця смертельної ДТП та спалив своє авто

У Чернівцях сьогодні вранці водій автомобіля Daewoo Lanos після вчинення двох дорожньо-транспортних пригод, внаслідок однієї з яких загинула жінка, підпалив свою автівку та втік з місця пригоди.

Як повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області, смертельна автопригода сталася сьогодні приблизно о 7 годині ранку на вулиці Галицький Шлях. Так, водій легковика наїхав на жінку 1992 року народження, яка переходила дорогу на пішохідному переході. Від отриманих травм постраждала померла на місці аварії.

Після вчинення цієї ДТП водій втік з місця пригоди. Як пізніше встановили правоохоронці, порушник направився у бік вулиці Заводської.

«Для ефективнішого реагування, через радіоефір інспектори продублювали всю отриману інформацію та вже за декілька хвилин в радіоефірі прозвучала інформація, що на одній з вулиць горить автомобіль. На місці вже працювала бригада ДСНС», – повідомили у прес-службі патрульної поліції.

Як зауважили у відомстві, очевидці повідомили, що водій Daewoo Lanos сам підпалив своє авто.

Також у поліції додали, що після того, як правоохоронці направились на місце події та опитали очевидців, вдалося встановити особу водія та його місце проживання.

«Спільно з працівниками слідчо-оперативної групи Садгірського відділу поліції прийнято рішення згідно з п.2 ч. 1 ст.38 Закону України "Про Національну поліцію" проникнути до житла, де і затримали громадянина», – повідомила прес-служба.

Як зазначили у прес-службі ГУНП в Чернівецькій області, у водія наявні ознаки алкогольного сп’яніння.

Окрім того, співробітники патрульної поліції з’ясували, що перед вчиненням смертельної аварії водій Daewoo Lanos допустив зіткнення ще з одним автомобілем на вулиці Хотинській. Після цієї ДТП водій втік з місця пригоди у бік вулиці Галицький Шлях, де й сталася ДТП із смертельним наслідком.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть