Авіакатастрофа МАУ: Україна закликала Іран негайно передати "чорні ящики"

Источник: perec.info
Авіакатастрофа МАУ: Україна закликала Іран негайно передати "чорні ящики"

Україна закликає Міжнародну організацію цивільної авіації (ІКАО) застосувати всі механізми для ретельного розслідування авіакатастрофи МАУ в Ірані. Також українська сторона закликала Тегеран виконати свої обіцянки.

Про це у Facebook повідомив посол України в Канаді Андрій Шевченко.

"Затягування Іраном передачі "чорних ящиків" - це неповага до сімей загиблих і до самої Міжнародної організації цивільної авіації. Для ефективності ІКАО - важливі правила і довіру. Блокування розслідування позбавляє нас і того, і іншого", - написав посол.

Він також додав, що виступ Ірану очікується до кінця чинної сесії, яка триватиме до 26 червня.

"Ми закликаємо Тегеран виконати свої обіцянки, а ІКАО - застосувати всі інструменти впливу, щоб розслідування було швидким та якісним. Ми доб'ємося справедливості", - додав Шевченко.

Нагадаємо, в січні поблизу іранської столиці Тегерана розбився літак Boeing 737 української авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України". На борту літака знаходилися 176 пасажирів і дев'ять членів екіпажу. Попередньо, літак був уражений двома ракетами, які випустили іранські військові.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть