Міноборони проводить профілактику коронавірусу в ЗСУ

Источник: perec.info
Минобороны Covid-2019
Міноборони проводить профілактику коронавірусу в ЗСУ

У Збройних Силах України тривають заходи щодо недопущення занесення і поширення серед особового складу хвороби спричиненої коронавірусом COVID-19.

Про це повідомляє пресслужба Міноборони.

«Станом на початок березня 2020 року здійснюється постійний моніторинг інфекційних захворювань серед особового складу Збройних Сил України, а також санітарно-просвітницька робота щодо основних принципів зниження загального ризику захворювань на гострі респіраторні вірусні інфекції», - йдеться в повідомленні.

Контроль за їх виконанням здійснює робоча група під керівництвом командувача Медичних сил Збройних Сил України.

До кожної військової частини (у т.ч. тих, що виконують завдання за призначенням в районі проведення операції Об’єднаних сил) доведено порядок дій (алгоритм) щодо недопущення занесення і поширення випадків захворювань ГРЗ спричиненої коронавірусом COVID-19.

«В усіх Військово-медичних клінічних центрах та військових госпіталях за участю фахівців Служби превентивної медицини відбулися практичні заняття щодо особливостей функціонування лікувального закладу в умовах суворого протиепідемічного режиму, при виявлені хворого з підозрою на особливо небезпечні інфекційні захворювання, в тому числі гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом COVID-19» - зазначили у відомстві.

Нагадаємо, 3 березня в Україні вперше зафіксували коронавірус.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть