Нідерланди збираються судитися з Кремлем через МН17

Источник: perec.info
Нідерланди збираються судитися з Кремлем через МН17
Нідерланди розглядають можливість звернутися до міжнародного суду щодо МН17, після того як переговори з Кремлем зайшли в глухий кут.

Про це, посилаючись на лист міністра закордонних справ Нідерландів Стефа Блока до парламенту, повідомляє The New York Times.

"Нідерланди розглядають можливість звернутися до міжнародного суду після того, як переговори з Кремлем зайшли в глухий кут через відповідальність за збиття пасажирського літака у небі над Україною в 2014 році, в результаті загинуло 298 людей, багато з яких були громадянами Нідерландів", - йдеться у повідомленні.

У листі, поданому в парламент вранці в четвер, міністр закордонних справ Стеф Блок заявив, що Росія відмовилася від усіх зусиль розпочати переговори щодо можливого врегулювання або компенсацій жертвам катастрофи "Боїнга" 2014 року, і що уряд розглядає "можливі наступні кроки", включно з "поданням справи до міжнародного суду чи організації".

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть