Пошук вільного номерного знаку: новий сервіс від МВС

Источник: perec.info
МВС
Пошук вільного номерного знаку: новий сервіс від МВС

На сайті ГСЦ МВС запрацював ще один сервіс “Наявність номерних знаків”. Він надає можливість дізнатися онлайн про усі доступні для закріплення номерні знаки в усіх сервісних центрах МВС та знайти серед них найкращий для свого авто. І якщо аналогічний сервіс, що функціонував раніше, дозволяв шукати номерні знаки лише з категорії “платних”, відтепер у вільному доступі є абсолютно всі наявні в сервісних центрах МВС номерні знаки.

Є два варіанти алгоритму пошуку вільного номерного знаку.

“Наявність в області” - обравши цей критерій пошуку, можна легко дізнатися про всі номерні знаки, наявні в сервісних центрах МВС та ЦНАПах конкретного регіону, із зазначенням їх вартості та сервісних центрів МВС, де вони є на цей час.

Вказавши у полі “Пошук” номер сервісного центру МВС, можна побачити усі номерні знаки, наявні саме в ньому.

“Числова комбінація” - за допомогою цього критерію можна легко знайти бажану комбінацію цифр номерного знаку серед усіх сервісних центрів МВС та ЦНАПів.

Перелік наявних номерних знаків оновлюється в режимі реального часу, тобто, після закріплення номерний знак не відображатиметься. У функціоналі номерні знаки не бронюються. Тому, збираючись до сервісного центру МВС, краще обирати декілька прийнятних варіантів комбінацій, наявних у ньому.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть