В Україні розпочали штрафувати водіїв “бусів”

Источник: perec.info
В Україні розпочали штрафувати водіїв “бусів”

Голова Всеукраїнського об’єднання пасажирських перевізників Ігор Житинський розповів, що Укртрансбезпека та Патрульна поліція масово штрафують нелегальних перевізників в Україні. Співробітники відомств складають адміністративні протоколи без судового розгляду. За словами експерта, такий метод є дієвим важелем дії проти нелегальних перевізників.

Ігор Житинський додав, що співробітники контролюючих відомств дуже злагоджено працюють на дорозі. Їхні дії спрямовані на виявлення та протидію нелегальній діяльності. Такі рейди вже дали перші результати.

Експерт зазначив, що незаконну діяльність водіїв двох мікроавтобусів було задокументовано волинськими правоохоронцями. Ігор Житинський закликав українців сприяти правоохоронцям.

«Звертайтеся до цих органів із фактами: де і яким чином “автобусні пірати” забирають пасажирів, фіксуйте марки та номери транспортних засобів за допомогою фото- та відеофіксації», – закликав Ігор Житинський.

Додамо, що з жовтня в Україні діють нові правила перевезення. Зміни у законодавстві передбачають штраф від 17 тисяч гривень за перевезення вантажів та пасажирів без необхідних документів.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть