Часткове безробіття: для отримання допомоги подали документи близько 7 тисяч роботодавців

Источник: perec.info
Часткове безробіття: для отримання допомоги подали документи близько 7 тисяч роботодавців

В Україні з 4 травня, тобто з початку анонсування програми допомоги з часткового безробіття, кількість поданих пакетів документів на отримання фінансової допомоги з часткового безробіття вже становила 6873, повідомляє прес-служба Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства.

Відзначається, що обробка заявок проходить в щоденному режимі, і на сьогодні вже прийнято 1715 позитивних рішень, що дозволить забезпечити виплати для 25 777 працівників. В стадії розгляду - 3339 пакетів документів та прийом заявок активно триває.

«Тільки за перший тиждень анонсування програми з часткового безробіття за отриманням такої допомоги звернулися майже 7 тис. роботодавців. З кожним днем ця цифра збільшується приблизно на тисячу нових заяв. Програма спрямована на те, щоб допомогти малому і середньому бізнесу в покритті витрат на зарплату робітникам, яким було скорочено робочий час, тим самим зберігаючи робочі місця», - наводяться в релізі слова міністра економрозвитку Ігоря Петрашка.

За його словами, на цю програму спрямовано 4,7 млрд грн, і за необхідності сума буде збільшуватися через перерозподіл коштів.

Повідомляється, що для подачі документів та отримання допомоги з часткового безробіття роботодавцям необхідно звертатися в центр зайнятості за місцем сплати єдиного внеску.

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть