Філіп Морріс запустила переробку пристроїв: користувачі можуть здати старий IQOS у будь-якому фірмовому магазині

Источник: perec.info
Філіп Морріс
Філіп Морріс запустила переробку пристроїв: користувачі можуть здати старий IQOS у будь-якому фірмовому магазині

Філіп Морріс розпочала переробку електронних пристроїв, які компанія продає в Україні: IQOS, IQOS VEEV та lil. Користувачі можуть здати старий пристрій у будь-якому магазині IQOS Space. Звідти електроніка відправляється на переробку до міжнародного партнера Філіп Морріс – компанії «Флекстронікс Інтернешнл Кфт.» (Угорщина). 

На переробку з України до Угорщини вже надійшло близько 608 тис. одиниць продукції, зокрема девайси, холдери та зарядки для IQOS, які компанія зібрала завдяки програмам обміну.

Здати на переробку в IQOS Space можна також використані стіки, поди, картриджі та навіть електронні сигарети інших виробників. Їх утилізацію забезпечує український партнер Філіп Морріс – ТОВ «Центр управління відходами». 

«Я пишаюся тим, що Україна є у переліку країн, де Філіп Морріс запустила програму з переробки пристроїв. Досягнути нашої мети – майбутнього без тютюнового диму – можливо лише за умови дотримання принципів сталого розвитку. Ми контролюємо соціальний та екологічний вплив наших бездимних продуктів: від розробки та виробництва до використання та утилізації. Мінімізація впливу на навколишнє середовище – серед пріоритетів компанії», – зазначив Костас Салварас, генеральний директор Філіп Морріс в Україні. 

Глобальна мета компанії – до 2025 року забезпечити можливість стовідсоткової переробки своїх бездимних пристроїв, а також на 50% зменшити обсяги пластикових відходів від власної продукції. 

У майбутньому Philip Morris International продовжить реалізацію програми з переробки бездимних електронних пристроїв. У 2020 році компанія досягла показника у 84% у переробці пристроїв IQOS (відсоток від ваги кожного пристрою). 

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть