Нові подробиці падіння літака під Києвом: потерпілі в реанімації

Источник: perec.info
Beechcraft Bonanza
Нові подробиці падіння літака під Києвом: потерпілі в реанімації

У неділю, 6 грудня, біля села Гоголів у Броварському районі на поле впав приватний легкий одномоторний літак «Beechcraft Bonanza». Двох потерпілих доправили в реанімацію. 

Як стало відомо, на борту знаходилися 53-річний громадянин Бельгії – власник літака та 63-річний український інструктор. Обох чоловіків із множинними забоями доправили до Броварської центральної районної лікарні. Загрози їх життю немає.

Втім, обоє чоловіків мають множинні травми хребта та обличчя. У громадянина Бельгії – компресійний перелом поперекового відділу хребта, а в українця – травматичне ушкодження хребта та поперекового відділу, закрита черепно-мозкова травма та струс мозку.

Поліція Київщини відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації повітряного транспорту) Кримінального кодексу. Санкція цієї статті передбачає покарання від 2 до 7 років ув’язнення. Наразі правоохоронці встановлюють обставини та причини падіння літака. 

Новости по теме:

Новости партнеров:
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть